Haal- en brengservice smartphone reparatie Amsterdam

Geen zorgen, een gerepareerde smartphone heb je al voor morgen.

Smartphone kapot? Balen zeg. Gelukkig zorgen wij van Repear ervoor dat jouw iPhone, Samsung of ander toestel binnen 3 uur gemaakt is. Je kan bij ons terecht voor alle vormen van reparaties en defecten. Van het scherm vervangen tot gespecialiseerde reparaties aan het moederbord.

Het mooiste van alles? Met onze unieke Haal- en brengservice komen onze monteurs uw toestel persoonlijk in Amsterdam ophalen, en brengen het binnen een paar uur gerepareerd bij jou terug op locatie. Ideaal als je op kantoor bent, op school zit of gewoon niet het huis uit wilt.

 

Benieuwd wat de kosten gaan worden? Repear voert voor iedere reparatie een vooronderzoek uit om het exacte probleem vast te stellen en een offerte op maat voor je te maken. U kunt onze prijzenpagina bekijken om een idee te krijgen van de kosten per reparatie.

Smartphone reparatie zonder dat u het huis uit hoeft

Repear gelooft dat smartphone reparatie in Amsterdam betaalbaar, snel maar bovenal gemakkelijk moet zijn voor echt iedereen. Daarom bieden wij een haal- en brengservice voor smartphone reparatie voor echt iedereen in Amsterdam. Het werkt heel eenvoudig en jouw smartphone wordt binnen 3 uur gerepareerd bij je terug bezorgd.

 

Wij werken hiervoor niet met PostNL of andere postdiensten, onze medewerkers reizen persoonlijk heel Amsterdam af om uw toestel op te halen en weer terug te brengen. Een smartphone reparatie boeken is heel simpel:

 

  1. Plan een afspraak in

 

Je kan eenvoudig via onze site een afspraak bij Repear aanvragen. Let op, onze haal en brengservice is echt alleen voor locaties in Amsterdam.

 

  1. Geef uw merk, model en defect door

 

Om ervoor te zorgen dat jouw toestel zo snel mogelijk gerepareerd is, leggen onze monteurs de spullen voor jouw reparatie alvast klaar in onze winkel. Op die manier besparen we tijd wanneer een medewerker onderweg is om jouw toestel op te halen. Hiervoor moeten wij natuurlijk wel weten welk merk en model jouw telefoon is. Daarnaast is het handig om te weten wat ongeveer het probleem is. Een simpele omschrijving zoals ‘Mijn Samsung Galaxy S10 heeft een barst in het scherm’ of ‘iPhone 11 gaat niet aan’ is voldoende.

 

  1. Wij maken met u een afspraak om z.s.m. uw toestel op te halen

 

Wij geloven in een persoonlijke aanpak voor al onze klanten. Het maakt niet uit of je een particuliere klant bent of een zakelijke order wilt plaatsen, wij plannen persoonlijk een afspraak met je in wanneer het jou het beste uitkomt.

 

  1. Na een korte voorinspectie geven wij de prijs door

 

Wij moeten er natuurlijk zeker van zijn wat het defect in jouw toestel is. Soms lijkt het probleem heel heftig maar blijkt de oplossing heel eenvoudig te zijn. Wat de oorzaak van het defect ook is, wij geven altijd een eerlijke offerte op maat.

 

  1. Uw telefoon vaak binnen één uur gerepareerd

 

Ga je akkoord met onze offerte, dan beginnen we direct met de reparatie. Hiervoor gebruiken we louter en alleen originele onderdelen en speciale reparatie kits die door de fabrikanten zelf aan ons geleverd worden. Simpele reparaties zoals een scherm vervangen duurt meestal minder dan een uur. Sommige intensievere reparaties kunnen natuurlijk langer duren.

 

  1. Wij brengen uw gerepareerde telefoon persoonlijk bij u terug

 

Zodra het toestel gerepareerd is testen we of alles goed werkt. Krijgt het toestel groen licht van onze specialistische monteurs dan reinigen we het toestel op een antibacteriële manier en brengen we het toestel persoonlijk weer bij u terug thuis, op het werk of op school. Is uw locatie tussentijds veranderd maar nog steeds in Amsterdam? Stuur ons een berichtje of bel ons, dan passen we de afleverlocatie gewoon aan.

 

Echt goedkope smartphone reparatie in Amsterdam

Een kapot scherm, een iPhone die niet meer oplaadt of een Samsung Galaxy die helemaal niet meer aangaat? Wat het probleem ook is, een defecte smartphone is nooit leuk. Smartphone reparaties kunnen snel erg duur worden. Wij bij Repear zorgen er echter voor dat jouw kosten zo laag mogelijk te zijn, maar desondanks je de beste kwaliteit smartphone reparatie krijgt.

Omdat wij alle reparatie kennis zelf in huis hebben, hoeven wij niks uit te besteden aan gespecialiseerde winkels. Sterker nog, wij zijn de specialisten waar zowel particulieren als bedrijven op vertrouwen voor zelfs de moeilijkste reparaties zoals moederbord ingrepen.

Nu denk je misschien, zo’n haal- en brengservice voor smartphone reparatie in Amsterdam zal wel prijzig zijn. Maar niets is minder waar. We hebben een vaste lage prijs, bieden studentenkorting en wil je twee of meer toestellen laten repareren dan is haal- en breng service helemaal gratis!

Situatie

Kosten voor Haal & Breng service

1 Defecte smartphone

€ 19,95

1 Defecte smartphone – Studentenkorting

€ 9,95

2 Of meer defecte smartphones

Gratis

Langdurige samenwerking (voor bedrijven)

Neem contact op voor een oplossing op maat

You might also like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *