Luchthaven Taxi Schiphol

Taxi Luchthaven service brengt je goedkoop van Den Haag naar Schiphol. Je boekt via hun site heel makkelijk online een taxi en je zult op de gewenste tijd opgehaald worden. 

Taxi naar Schiphol

Reizen naar andere landen is ontzettend leuk. Of het nou voor vakantie of voor werk is, wanneer u onderweg moet naar een ander land is het prettig om te weten dat de reis georganiseerd en geregeld is. Bij Taxi Luchthaven Service zorgen wij ervoor dat u veilig en op tijd op Schiphol aankomt en dat u ook weer opgehaald wordt bij thuiskomt. Wij nemen de zware koffers van u over, zodat u niet hoeft te tillen en onderweg naar Schiphol alvast kan denken aan de reis. Wij halen u persoonlijk op in de regio Den Haag en brengen u bij terugkomst ook weer thuis. Daar helpen we u nog mee met het tillen van uw spullen, zodat u rustig aan kunt bijkomen van het gereis. Slaap gerust in de taxi om van uw jetlag af te komen en uitgerust thuis aan te komen. Wij staan voor u klaar!

Mogelijkheden voor vervoer tussen Schiphol en Den Haag

Wij hebben diverse mogelijkheden voor luchthavenvervoer tussen Schiphol en Den Haag. Uiteraard hebben we de traditionele luxe taxi, maar indien u met een groep moet reizen, is het gemakkelijker om een taxibusje te bestellen. Hiervoor rekenen wij 25% toeslag. De kosten voor het brengen en ophalen tussen Den Haag en Schiphol varieert tussen €55,- en €60,- per taxi. Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op via 070 250 1428Natuurlijk kunt u ook direct een taxi boeken 

You might also like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *