Zo reis je met een beperkt budget naar Dubai!

Dubai is ongetwijfeld een van de populairste steden om te bezoeken. Het staat bekend om zijn luxe hotels, bijzondere bezienswaardigheden, ‘s werelds beste malls en gastronomische eetgelegenheden. Het is een voorbeeld van hoe modernisering zij aan zij kan leven terwijl de traditie en het erfgoed intact blijven. Maar een vakantie naar Dubai hoeft niet perse duur te zijn! Hier zijn enkele manieren om met een beperkt budget naar Dubai te reizen!

Vliegtuig tickets

Om de voordeligste ticket te bemachtigen, moet je je ticket naar Dubai vooraf boeken wanneer er speciale aanbiedingen zijn op de website van een luchtvaartmaatschappij. Omdat Dubai een erg populaire bestemming is, vliegen veel luchtvaartmaatschappijen daarheen. Luchtvaartmaatschappijen zoals Emirates, Etihad Airways, KLM, Transavia, Fly Dubai, en Egyptair vliegen van Amsterdam Schiphol naar Dubai.

Hotel

Als je denkt dat er alleen luxe hotels in Dubai zijn, dan heb je het mis! Het is zeker mogelijk om goedkope accommodaties te vinden. Er zijn bijvoorbeeld 2 sterren hotels die kamers hebben vanaf ongeveer 30 euro per nacht.

Eten

Dubai staat bekend om zijn overvloed aan restaurants van diverse chef koks van over de hele wereld. Maar er zijn genoeg opties om goedkoop te dineren in Dubai. Er zijn vele foodtrucks en zeer betaalbare restaurants, waar je voor weinig kunt eten.

Bezienswaardigheden

Er zijn ook bezienswaardigheden in Dubai die gratis of voor vrijwel niets te bezoeken zijn. Denk aan de vele stranden, een wandeling in de historische wijk Al Fahidi, slenteren in de souks, de parken en The Dubai Fountain.

Tijdstip

Wanneer je op vakantie naar Dubai gaat, moet je weten dat de tijd van je reis ook een cruciale rol speelt als je met een beperkt budget reist. Je moet de tijd vermijden waarin Dubai veel toeristen krijgt, omdat gedurende deze tijd bedrijven die met reizen te maken hebben hun prijzen verhogen voor maximale winst. Dan zijn de hete zomermaanden en de heilige maand Ramadan de beste tijd om met een beperkt budget naar Dubai te reizen.

Vervoer

Vervoer in Dubai is echter van cruciaal belang omdat het nemen van een taxi duur kan zijn. Een alternatieve methode is dat het openbaar vervoerssysteem in Dubai echt goed onderhouden is. Dus als je met een budget naar Dubai gaat, is het handig om met het openbaar vervoer door Dubai te reizen.

You might also like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *