Partijhandel opkopen in België

Zoekt u een oplossing voor uw overtollige voorraad? Zerostock komt graag uw partijhandel opkopen. Zerostock is opkoper België en Nederland, wij zijn gespecialiseerd in het opkopen en verkopen van restpartijen, faillissementen en producten uit overproductie. Ons assortiment producten is dan ook zeer divers. Wij kopen machines, bedrijfsmeubilair, horeca inventaris, voorraden en restant partijen op. Wij zijn een betrouwbare partner voor bedrijven die voorraden en inventaris ter overname beschikbaar hebben. Zerostock ontzorgt en realiseert oplossingen.

Waarom partijhandel opkopen?

In veel magazijnen en opslagloodsen liggen vaak oude voorraden die niet meer worden gebruikt. De opslag hiervan kost geld, omdat deze ruimte vervolgens niet ingezet kan worden voor actuele voorraad waar u juist geld aan verdient. Uw dode voorraad of partijhandel opkopen door Zerostock is dan ook zeer interessant voor u. U bespaart gelijk flink op de hoge opslagkosten. Tevens biedt dit weer ruimte voor andere opslag in uw loods of voorraad magazijn.

Aanbieden van goederen

Zerostock staat bekend om het kopen van activa, inventaris, partijen en restanten. In de meest uiteenlopende categorieën kunt u terecht voor het aanbieden van partijen, van kleding tot gereedschappen van sportartikelen tot kantoor meubilair. Onze doelgroep varieert van zelfstandige winkeliers tot grootwinkelbedrijven, groothandels en fabrieken. Eigenlijk alle bedrijven die te maken hebben met voorraden en productie van non-food producten kunnen bij Zerostock terecht. Wij zijn continue op zoek naar overvoorraden, fabriekspartijen, overproducties en magazijn restanten. De opkoper België voor het opkopen van uw partijhandel.

Contacteer opkoper België

Wilt u ook uw restanten of andere producten laten opkopen? Neem dan contact op met opkoper België Zerostock. Via onze website kunt u kosteloos en vrijblijvend een waardebepaling invullen. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie. Uiteraard kunnen wij ook bij u langskomen om de goederen direct te bezichtigen. Zerostock legt aan u uit hoe partijhandel opkopen werkt en tevens ontvangt u direct een bod van ons. Zerostock hecht waarde aan een correcte en snelle afhandeling, wat uiteindelijk leidt tot een langdurige relatie. Wij dragen zorg voor het ophalen van de producten en directe betaling. Tevens houden wij rekening met afzetgebieden waar u liever niet uw producten terugziet.

Zerostock, opkoper België in elke branche en in iedere hoeveelheid.

You might also like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *