Vergroot je kans op de arbeidsmarkt!

Veel ICT-ers die hun schooljaar in 2019 en 2020 hebben afgerond beginnen hun cv met een behoorlijke leegte.

Arbeidsmarkt

De jong professionals hebben veel last van de COVID-19 pandemie. Na het behalen van hun diploma hebben vele een baan in de ICT kunnen vinden, alleen door de onzekerheid van de eerste golf zijn heel veel jong professionals weer ontslagen. Ze hebben vaker een flexibel contract of er was geen mogelijkheid tot inwerken.

Voor schoolverlaters betekent de afnemende werkgelegenheid minder kansen op een eerste baan.

3 op de 5 jong werkzoekende hebben of na het bepalen van hun diploma thuisgezeten of een baan aangepakt wat buiten de ICT is.

Wat betekent dit voor de toekomst?

Ondank dat jongeren goed kunnen herstellen van kortdurende werkloosheid, is het belangrijk om langdurige werkloosheid te voorkomen. Hallo Professionals heeft een ICT Masterclass ontwikkeld om versneld verschillende certificaten te behalen. twee weken lang volg je klassikaal en via ons Hallo-Learning platform verschillende trainingen die je afsluit met een officieel examen. Na het afronden van dit programma zorgen we ervoor dat je de theorie direct in de praktijk kan brengen bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers. Met de steun van ons team groei je uit tot een veelbelovend IT-professional. Je komt vanaf dag 1 bij Hallo Professionals op contract en na het afronden van het programma werk je bij opdrachtgevers op interessante projecten.

Aan de slag bij onze opdrachtgevers

Als jij je certificeringen op zak hebt ga je fulltime aan het werk bij één van onze klanten. De werkervaring is een belangrijk onderdeel in jouw ontwikkeling. Hierbij wordt rekening gehouden met de bedrijfscultuur maar ook of de inhoudt van werk past bij jouw ervaring. Op deze manier doen wij ons best je continu te laten groeien in werkervaring en kennis.

Waarom kiezen voor de ICT Masterclass MBO?

  • De nieuwste skills leren op het gebied van ICT;
  • Leuke en uitdagende projecten;
  • Belangrijke certificaten halen;
  • Persoonlijke groei dankzij intensieve coaching;
  • Géén kosten, wél salaris;
  • Kansen op doorgroeien verbeteren.

Geïnteresseerd?

Klik hier voor meer informatie over de ICT Masterclass MBO en wie weet tot snel!

You might also like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *