Blog

Een gloednieuwe, ambitieuze startup, meer dan enkel een energiedrankje; dat is izi69.

Voor mensen met een actieve en uitputtende routine is het drankje een levensstijl in blik. Voor investeerders is het een mooie kans om tijdens de eerste fase in te stappen en er een mooi rendement aan over te houden. Waarom investeren in izi69 een uitkomst voor u zou kunnen zijn! Veel mensen denken dat investeren enkel is weggelegd voor de rich en famous. Echter is dit verre van waar: vooral in de eerste fase van een start-up als izi69 kunt u al met een bescheiden kapitaal in een waardevol project investeren. Gezien het succes bestaat de ambitie om het merk naast nationaal, ook op internationaal niveau voort te zetten. Daarom is er in verband met de verwachtte, toenemende groei behoefte aan uitbreiding van het werkkapitaal. Het is dan ook al mogelijk om deel te nemen aan dit prachtige concept met een inleg vanaf 350 euro of bitcoins. Vooral na de vruchtbare ontwikkelingen waar het bedrijf de afgelopen tijd mee te maken heeft gehad kunt u daar vervolgens een hoop moois uit halen. Uw investering en die van uw medebeleggers wordt ingezet als werkkapitaal. Dit kapitaal wordt zo zorgvuldig mogelijk ingeschakeld zodat de bedrijfsprocessen ideaal geoptimaliseerd kunnen worden. Uw investering wordt bijvoorbeeld ingezet in het opbouwen en verder uitbreiden van partnerships met betrouwbare, gerenommeerde bedrijven, maar uw inleg kan ook een mooie bijdrage leveren aan het aantrekken van nieuw, aanstormend talent en het opleiden daarvan. Tevens geniet u van 45% belastingsvermindering op uw investering.  Voor meer informatie kunt u terecht op https://izi69.be/investeerders/.

Genoeg energiedrankjes op de markt… Wat maakt izi69 zo speciaal? izi69 is niet zomaar een energiedrankje dat makkelijk zoekraakt tussen al het andere aanbod op de markt. Zo bevat het bijvoorbeeld geen taurine, zoals dat in de meeste voorgangers op de markt wel zit. Daarnaast is ons product halal en vegetarisch goedgekeurd en bevat het drankje geen kunstmatige smaakstoffen. Het product haalt zijn energieke eigenschappen uit de açai-bes die bekend staat om de essentiële vetzuren, vitamines en mineralen waar dit kleine besje propvol mee zit! De açai-bes is extreem rijk aan voedingstoffen, waaronder bijvoorbeeld antioxidanten, die samen bijdragen aan het verbeteren van het uithoudingsvermogen, de spijsvertering en contribueren bij het afvallen. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden. Het gebruik van deze bes als basis voor een energiedrank is wat dat betreft revolutionair. Waar andere energiedrankjes vaak bijdragen aan het ontstaan en/of verergeren van hart- en vaatziekten, helpt açai deze juist te voorkomen. Ons drankje verlaagt niet alleen het cholesterol, maar kan ook helpen bij het algemene ontgiftingsproces van het gehele lichaam. Een gezonder alternatief voor het doorsnee energiedrankje Diabetes is een van de grootste bedreigingen van onze samenleving. De ziekte kan zich jaren lang in het lichaam voordoen zonder dat de patiënt het doorheeft. Voedingsmiddelen die veel suiker bevatten en dus over een hoge glycemische index beschikken moeten dan ook worden ingeperkt of geheel vermeden worden. Een ander voordeel aan de açai-bes is daarom de lage glycemische index. Voor meer informatie over de contributie van dit alternatief op de gezondheid van onze samenleving, kunt u naar https://izi69.be/producten/. Enthousiast geworden? Laat wat van u horen. We zijn benieuwd wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen!

Read Full Article

Hoe Linux instellen op me Chromebook?

De meeste chromebooks hebben sinds kort de mogelijkheid om linux te installeren. Hiermee kun je dus makkelijk Openoffice of bijvoorbeeld GIMP (gratis photoshop) op je chromebook installeren. Hierdoor kun je steeds meer dingen met je Chromebook.

Linux aanzetten op je Chromebook:

 1. Selecteer rechtsonder de tijd.
 2. Selecteer Instellingen Instellingen.
 3. Ga naar ‘Linux (bèta)’ en selecteer Inschakelen.
 4. Volg de stappen op het scherm. De installatie kan tien minuten of langer duren.
 5. Er verschijnt een terminalvenster. Je kunt Linux-opdrachten uitvoeren, meer tools installeren met de APT-pakketmanager en je shell aanpassen.

Als het installeren is gelukt krijg je het volgende icon tussen je apps te staan:

Je kunt nu starten om linux programma’s te installeren.

Hoe programma’s installeren op je Chromebook?

Als je op terminal tussen je apps hebt geklikt krijg je het volgende venster te zien:

Om nu bijvoorbeeld GIMP te installeren typ je de volgende regel in:
sudo apt-get install gimp

De installatie van GIMP gaat van start na een paar seconden wordt je gevraagd of je dit wil installeren klik dan op Y en dan enter. De installatie duurt dan een paar minuten. Naar de installatie komt GIMP tussen je apps te staan!

Hier vind je een complete lijst met programma’s die je kan installeren:
https://packages.debian.org/stable/

Gebruik dan altijd sudo apt-get install (en dan hier de programmanaam uit de lijst)

Succes met het installeren heb je vragen reageer dan hieronder!

Read Full Article

Merlot is een donkerblauwe wijndruivenras, die wordt gebruikt als een gemengde druif en voor rassenwijnen. Men denkt dat de naam Merlot een verkleinwoord is van merle, de Franse naam voor de merel, waarschijnlijk een verwijzing naar de kleur van de druif. Zijn zachtheid en “vlezigheid”, gecombineerd met zijn eerdere rijping, maakt Merlot een populaire druif voor het mengen met de strengere, later rijpende Cabernet Sauvignon, die de neiging heeft hoger te zijn in tannine.

Samen met Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Malbec en Petit Verdot is Merlot een van de primaire druiven die in Bordeaux-wijn wordt gebruikt en het is de meest geplante druif in de Bordeaux-wijngebieden. Merlot is ook een van de meest populaire rode wijnrassen op veel markten. Deze flexibiliteit heeft ertoe bijgedragen dat het een van ‘s werelds meest geplante druivenrassen is geworden. Vanaf 2004 werd Merlot geschat op de derde meest geteelde variëteit met 260.000 hectare (640.000 hectare) wereldwijd. Het aan Merlot geplante gebied is blijven groeien, met 266.000 hectare (660.000 hectare) in 2015.

Hoewel Merlot over de hele wereld wordt gemaakt, zijn er meestal twee hoofdstijlen. De “internationale stijl” waaraan veel wijnregio’s van de Nieuwe Wereld de voorkeur geven, benadrukt de late oogst om fysiologische rijpheid te verkrijgen en inktachtige, paars gekleurde wijnen te produceren die vol van body zijn met veel alcohol en weelderige, fluweelzachte tannines met intense, pruimen en braambessenfruit. Hoewel deze internationale stijl door veel Bordeaux-wijnproducenten wordt toegepast, houdt de traditionele “Bordeaux-stijl” van Merlot in dat Merlot eerder wordt geoogst om de zuurgraad te behouden en meer middellange wijnen te produceren met gematigde alcoholgehaltes met verse, rode fruitsmaken (frambozen, aardbeien) en mogelijk bladachtige, plantaardige noten.

Wijnbouw

Merlot-druiven zijn te herekennen aan hun losse trossen grote bessen. De kleur heeft minder een blauw / zwarte tint dan Cabernet Sauvignon-druiven en met een dunnere schil en minder tannines per volume-eenheid. Normaal rijpt het tot twee weken eerder dan Cabernet Sauvignon. In vergelijking met Cabernet hebben Merlot-druiven meestal een hoger suikergehalte en lager appelzuur. Ampelograaf J.M. Boursiquot heeft opgemerkt dat Merlot enkele van de beste eigenschappen van zijn moedervariëteiten leek te hebben geërfd – zijn vruchtbaarheid en gemakkelijke rijping van Magdeleine Noire des Charentes en zijn kleur-, tannine- en smaakfenolisch potentieel van Cabernet Franc.

Merlot gedijt in koude grond, in het bijzonder ijzerhoudende klei. De wijnstok heeft de neiging om vroeg te ontkiemen, waardoor hij enig risico heeft voor koude vorst en zijn dunnere huid verhoogt zijn gevoeligheid voor het wijnbouwgevaar van Botrytis bosrot. Als tijdens de bloei slecht weer optreedt, heeft de Merlot-wijnstok de neiging om coulure te ontwikkelen. De wijnstok kan ook gevoelig zijn voor valse meeldauw (hoewel hij beter bestand is tegen meeldauw dan andere Bordeaux-variëteiten) en tegen infectie door leafhopper-insectensoorten.

Waterstress is belangrijk voor de wijnstok, omdat deze meer gedijt in goed doorlatende grond dan aan de voet van een helling. Snoeien is een belangrijk onderdeel van de kwaliteit van de wijn die wordt geproduceerd, waarbij sommigen geloven dat het het beste is om de wijnstok “kort” te snoeien (terugsnijden tot slechts een paar knoppen). Wijnconsulent Michel Rolland is een groot voorstander van het verminderen van de opbrengsten van Merlot-druiven om de kwaliteit te verbeteren. De leeftijd van de wijnstok is ook belangrijk, met oudere wijnstokken die karakter bijdragen aan de resulterende wijn.

Een kenmerk van de Merlot-druif is de neiging om snel te overrijp te worden zodra het zijn oorspronkelijke rijpheidsniveau bereikt, soms binnen een paar dagen. Er zijn twee denkrichtingen op het juiste moment om Merlot te oogsten. De wijnmakers van Château Pétrus geven de voorkeur aan vroegplukken om de zuurgraad en finesse van de wijn en het potentieel voor veroudering het beste te behouden. Anderen, zoals Rolland, geven de voorkeur aan laat plukken en het toegevoegde fruitlichaam dat wordt geleverd met een beetje overrijpheid.

Wijnen

Als echte authentieke druivenras kan Merlot zachte, fluweelachtige wijnen met pruimensmaken maken. Terwijl Merlot-wijnen de neiging hebben sneller te rijpen dan Cabernet Sauvignon, kunnen sommige voorbeelden zich decennia lang in de fles blijven ontwikkelen. Er zijn drie hoofdstijlen van Merlot – een zachte, fruitige, zachte wijn met heel weinig tannines; een fruitige wijn met meer looistructuur; en ten slotte een gespierde, zeer looistijl gemaakt in het profiel van Cabernet Sauvignon.

Sommige van de fruittonen die gewoonlijk worden geassocieerd met Merlot zijn cassis, zwarte en rode kersen, bramen, bosbessen, boysenberry, moerbei, ollalieberry en pruim. Plantaardige en aardse tonen zijn zwarte en groene olijven, kolanoot, paprika, venkel, humus, leer, champignons, rabarber en tabak. Bloem- en kruidentonen die vaak worden geassocieerd met Merlot zijn groene en zwarte thee, eucalyptus, laurier, munt, oregano, pijnboom, rozemarijn, salie, sarsaparilla en tijm. Wanneer Merlot veel tijd in eiken heeft doorgebracht, kan de wijn tonen tonen van karamel, chocolade, kokosnoot, koffieboon, dille-wiet, mokka, melasse, rook, vanille en walnoot.

Wijn spijs combinatie

In spijs- en wijncombinaties kan de diversiteit van Merlot zich lenen voor een breed scala aan bijpassende opties. Cabernet-achtige Merlots passen goed bij veel van dezelfde dingen waar Cabernet Sauvignon goed bij zou passen, zoals gegrild en verkoold vlees. Zachtere, fruitigere Merlots (met name die met een hogere zuurgraad uit koelere klimaatregio’s zoals de staat Washington en Noordoost-Italië) delen veel van dezelfde affiniteiten voor het combineren van voedsel met Pinot noir en gaan goed samen met gerechten zoals zalm, op paddestoelen gebaseerde gerechten en greens zoals snijbiet en radicchio. Lichtgewicht Merlots kunnen goed samengaan met schelpdieren zoals garnalen of sint-jakobsschelpen, vooral als ze zijn verpakt in eiwitrijk voedsel zoals spek of prosciutto.

Merlot gaat meestal niet goed samen met sterke en blauwaderige kazen die de fruitsmaken van de wijn kunnen overweldigen. De capsaïcines van gekruid voedsel kunnen de perceptie van alcohol in Merlot accentueren en het meer looizuur en bitterder laten smaken.

Read Full Article

Taxi Luchthaven service brengt je goedkoop van Den Haag naar Schiphol. Je boekt via hun site heel makkelijk online een taxi en je zult op de gewenste tijd opgehaald worden. 

Taxi naar Schiphol

Reizen naar andere landen is ontzettend leuk. Of het nou voor vakantie of voor werk is, wanneer u onderweg moet naar een ander land is het prettig om te weten dat de reis georganiseerd en geregeld is. Bij Taxi Luchthaven Service zorgen wij ervoor dat u veilig en op tijd op Schiphol aankomt en dat u ook weer opgehaald wordt bij thuiskomt. Wij nemen de zware koffers van u over, zodat u niet hoeft te tillen en onderweg naar Schiphol alvast kan denken aan de reis. Wij halen u persoonlijk op in de regio Den Haag en brengen u bij terugkomst ook weer thuis. Daar helpen we u nog mee met het tillen van uw spullen, zodat u rustig aan kunt bijkomen van het gereis. Slaap gerust in de taxi om van uw jetlag af te komen en uitgerust thuis aan te komen. Wij staan voor u klaar!

Mogelijkheden voor vervoer tussen Schiphol en Den Haag

Wij hebben diverse mogelijkheden voor luchthavenvervoer tussen Schiphol en Den Haag. Uiteraard hebben we de traditionele luxe taxi, maar indien u met een groep moet reizen, is het gemakkelijker om een taxibusje te bestellen. Hiervoor rekenen wij 25% toeslag. De kosten voor het brengen en ophalen tussen Den Haag en Schiphol varieert tussen €55,- en €60,- per taxi. Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op via 070 250 1428Natuurlijk kunt u ook direct een taxi boeken 

Read Full Article

Zelfgemaakte vliersiroop is altijd handig om in huis te hebben. In de winter is het een prima middeltje om verkoudheidsklachten te verminderen en om gluhwijn wat extra smaak te geven. In de zomer kan deze siroop gebruikt worden als limonadesiroop voor de kinderen en om een extra smaakje aan witte wijn of schuimwijn te geven.

Hoe maak je vliersiroop

 • 2,5 kg vlierbessen
 • 0,5 liter water
 • 2 kaneelstokjes
 • 5 kruidnagels
 • Een stukje gember van ongeveer 3 cm lang, in kleine stukjes gehakt
 • 10 takjes tijm
 • 2 kg fijne bruine kandijsuiker

Maak de vlierbessen heel goed schoon. Alle groene bessen moeten er uit (die zijn licht giftig, je wordt er misselijk van) en alle steeltjes moeten er af (die geven de siroop een bittere smaak).

Het recept is voor 2,5 kg zuivere vlierbessen.

Breng het water met de kruiden aan de kook en laat 30 minuten zachtjes borrelen met een gesloten deksel. Voeg de vlierbessen toe, breng terug aan de kook en laat een minuut of vijf borrelen.

Giet de bessen en kruiden door een neteldoek of een propere keukenhanddoek en laat het sap uitdruipen.
Knijp de pulp in de neteldoek goed uit maar let op dat je niet te hard wringt, het laatste sap uit de doek is niet meer helder en maakt je siroop troebel.

Breng het sap terug aan de kook en voeg al roerend de suiker toe. Laat twee minuten flink hard koken (let op dat het niet overkookt) en giet het sap dan meteen in zuivere, gesteriliseerde flessen of bokaaltjes.
Doe flessen of bokaaltjes boordevol en schroef het deksel stevig dicht.

In gesloten verpakking is de siroop nu heel lang houdbaar (zeker tweejaar).
Eenmaal geopend moet je de siroop in de koelkast bewaren.

Read Full Article

Iedereen kent de milkshake van mac donalds wel. Je kan dat echter ook prima zelf maken. Gebruik gewone melk, karnemelk of yoghurt. Je kan kiezen voor de magere variant door de magere versies van het zuivel te gebruiken . je kan ook gaan voor romig door de vollere varianten te gebruiken.

Benodigdheden

 • 300 ml melk, karnemelk of yoghurt
 • 100 gram fruit naar keuze (aardbei, frambozen, bramen, bessen, abrikoos etc etc.)
 • 1/2 mango
 • 1/2 banaan
 • 1 eetlepel honing
 • 4 ijsblokjes ( in de smaak van een van de vruchten is het lekkerst. Zie daarvoor mijn artikel elders op infoyo)

 

Bereidingswijze

 • maak het fruit schoon ens nijd het in stukjes
 • doe het in de blender en mix het tot een romig geheel
 • giet het in mooie glazen

Verfraaien van de glazen kan met een dik rietje, een parasolletje, suikerdipje op de rand of een schijfje fruit op de rand van het glas steken.

Het is extra leuk als je meerdere smaken maakt, zodat je verschillende kleuren shakes krijgt.

Dit is erg leuk omsamen met kinderen te maken en een gezonde traktatie bovendien.

Drink smakelijk.

Read Full Article

Snel een Softshell jas bedrukken?

Of wil je ander bedrukt Textiel voor je Werk, Sport, Vrijgezellenfeest of ander Evenement? Bestel dan gemakkelijk online! Een Softshell jas bedrukken kan snel en gemakkelijk bij https://softshelljas.nl

Bedrukken van kleding

Waar moet je aan denken bij het Bedrukken van kleding? Je moet een paar stappen door: Kies zelf een Kleur of vraag onze medewerker. Voeg een Tekst of Afbeelding toe en laat deze simpel en snel voor je regelen in onze oinline drukkerij. Wij zorgen er voor dat jouw medewerkers/ vrienden/club of vereniging aangenaam herkenbaar zijn in kwaliteitskleding. Dus: Wilt u uw kleding personaliseren? Laat dan uw logo, tekst of bedrijfsnaam op uw kleding bedrukken door ons team.

Hogere oplage Softshell jassen bedrukken?

Wij denken wij graag met u mee over de mogelijkheden om uw Softshell jassen te laten bedrukken:

 • Binnen ons assortiment textiel heeft u keuze uit verschillende modellen en kleuren voor zowel dames, heren en kinderen. 
 • Maat XS – XXXL.
 • 95% Polyester, 5% Spandex.
 • Dames en Heren modellen.
 • Full Color of Borduren.
 • Gratis digitale drukproef.

Jassen voordelig online bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam.

Ons assortiment bestaat uit hoge kwaliteit Softshell jassen. Wij bieden zowel waterafstotende als winddichte jassen. Zo zijn uw medewerkers bestand tegen alle weersomstandigheden. Eigen productie. Hoge kwaliteit Jassen met een bedrukking geheel naar wens. Altijd een gratis drukproef.

Waar wil u uw logo/ tekst gedrukt hebben?

Op de borst, rug, schouders of beide?
Hoe groot wilt u de opdruk hebben?

Deze softshell jassen bedrukken wij door middel van zeefdruk of transferdruk, maar kunnen ook geborduurd worden.

Heeft u vragen over softshell jassen?

Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag, zodat u de juiste jas kunt uitkiezen.

Read Full Article

Ik ben gek op garnalenkroketten, en aangezien ze in Nederland haast niet te krijgen zijn, maak ik ze zelf.Lekker als voorafje, gegarneerd met een beetje groen of als hapje bij een drankje.Geef er aub geen mosterd bij, dat is funest bij een kroket die van zichzelf erg lekker is.

Benodigheden: voor 16 stuks.

1 kilo ongepelde garnalen (600 gram gepeld).
90 gr. boter.
120 gr. bloem.
300 ml. visboullon.
2 blaadjes gelatine.
peterselie.
zout, peper, cayennepeper.

om te paneren;
bloem
3 eiwitten
paneermeel  ( ik gebruik ‘Panko’ Japanse paneer die krokanter en luchtiger is dan onze paneermeel,
                            een aanrader, verkrijgbaar bij de toko)

Voorbereiden en bereiden:

 • De garnalen pellen, ik moet toegeven, een heel karwei maar als je er wat handigheid in hebt zeker de moeite waard
  om dit zelf te doen, zowel veel meer smaak en veel minder kosten.
  Verse garnalen hebben een stevige, harde schaal, die makkelijk breekt door in tegengestelde richting te buigen,
  als het goed gaat, kan je dan in 1 keer de schaal meetrekken, de ene helft met de kop, de andere helft met de staart.
  De bouillon klaarzetten, bij de warme roux schenken we koude bouillon.
  Gelatine in het water leggen.

  De roux, de boter smelten in een pannetje, middelmatig vuur.
  Zodra het schuim is weggetrokken de bloem erdbij roeren met een houten lepel.
  Vuur wat lager en blijven roeren tot de massa los laat van de bodem.
  De koude bouillon er langzaam bijgieten, goed roeren.
  Dan kunnen de uitgeknepen gelatineblaadjes erdoor.
  Van het vuur af.
  De garnalen erdoorroeren evenals wat fijngeknipte peterselie.
  Op smaak brengen met peper, zout en cayennepeper.
  Laten afkoelen en in de koelkast een uurtje wat laten opstijven.

  Doe wat bloem in een diep bord en zet een met bloem bestooid plankje klaar om op te rollen.
  De handen met wat bloem insmeren
  Met een lepel ( met wat bloem insmeren om plakken te voorkomen) een hoopje van de garnalenragout op het bord scheppen (ter grote van een ijsbolletje)
  en even door de bloem wentelen, met de handen tot een balletje draaien en op het plankje
  tot kroket rollen.
  Wanneer alle kroketten gevormd zijn, zetten we 2 borden klaar,
  1 met de eiwitten en 1 met paneermeel 
  met de rechterhand halen we de kroket eerst door het eiwit en daarna met links door de paneer
  zo blijft 1 hand steeds droog.

  Uw kroketten zijn klaar, in 4-5 minuten goudgeel frituren.

  Eet smakelijk.

Read Full Article

Hardstyle kleding en hardstyle merchandise

Waar koop je het? Ben jij op zoek naar een hardstyle shop online? Zoek dan niet verder. Maar kijk eens bij de grootste in Hardstyle kleding Toen we zelf voor een feest hardstyle tanktops online wilden bestellen bestellen vonden we haast niets. Toen vonden we het tijd om daar zelf iets mee te doen. We hadden al een hardcore kleding lijn. En we zijn eerst gestart met een leuke dames shirt collectie. 

Hardstyle shirt dames

Ben jij een ook een hardstyle girl die op zoek is? We wilden een collectie Hardstyle shirts maken die we zelf ook zouden aan doen naar een festival. De zon begint te schijnen dus het wordt tijd voor het nieuwe festival seizoen en nieuwe festival kleding. Een leuk festival outfit is belangrijk op een feestje.

Grootste collectie hardstyle kleding online

Nog even en we hebben de grootste collectie hardstyle kleding online in Europa. Helemaal de blits met kekke hardstyle girl bedrukking. Een leuke uniek hardstyle damesshirt voor je party outfit garderobe. De hardstyle kleding collectie is zeer divers. Zo ook de hardstyle merchandise. Zo kan je zelf eenvoudig de perfecte outfit kan samenstellen. Een leuke uniek hardstyle damesshirt voor je party outfit garderobe. In onze online hardstyle shop vind je altijd een outfit van hoge kwaliteit.

Read Full Article

Hoe werkt Chiptuning?

De meeste automotoren worden door een Electric Control Unit (ECU) aangestuurd. Deze regelt continu de ingespoten hoeveelheid brandstof, het ontstekingstijdstip en de turbodruk. Wanneer je gebruik maakt van chiptuning, wordt er een chip aangebracht in de ECU. Deze chip bevat software, waarmee kleine aanpassingen gedaan worden aan de software van de ECU. De software van de ECU is namelijk tot een bepaalde waarde ingesteld, maar dat is niet de maximale capaciteit van de motor. De software van de chip zorgt ervoor dat die waardes aangepast kunnen worden, zodat je meer richting de maximale capaciteit van de motor kan komen. Op deze manier kan er dus écht alles uit je motor gehaald worden.

Haal alles uit je auto en maak hem sneller of zuiniger

Met ‘alles uit de motor halen’, wordt vaak bedoeld dat je bijvoorbeeld de snelheid van je auto kunt opvoeren. Het is echter ook mogelijk om je automotor zuiniger te laten rijden door middel van chiptuning. Dit wordt gedaan aan de hand van eco-tuning. Hierbij is het mogelijk tot wel 20% aan brandstofkosten te besparen! Wie wil dat nu niet? Ben jij geïnteresseerd in chiptuning of eco-tuning? Neem dan contact op met de experts van Chiptuning Ede. Zij helpen je graag verder met alle vragen die je maar hebt, maar nemen ook met veel liefde en plezier jouw auto onder handen. Dus, wanneer geef jij je automotor een upgrade met chiptuning?

Read Full Article